Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Registreren
x

Fortado Resultancy

Postadres:
Mercurion 3
6903 PX Zevenaar

Bezoekadres:
Mercurion 3
6903 PX Zevenaar

Telefoonnummer:
+31 882 37 72 27

Mobiel:
+31 618 51 24 48

Website:
www.fortado-resultancy.nl

E-mailadres:

Bedrijfsprofiel:
Fortado Resultancy richt zich op onafhankelijk advies en resultaatgerichte inkoop van Telecom, Cloud en ICT diensten voor instellingen en bedrijven.

Fortado Resultancy onderscheidt zich door gebruik te maken van Best Value Procurement (Prestatie Inkoop) en prestatiemanagement, waardoor instellingen en bedrijven verzekerd zijn van het beste resultaat tegen de laagst mogelijke kosten. Door middel van bevraging en selectie, op basis van dominante informatie bij de aanbiedende partijen, bent u in staat om uw project binnen budget, binnen tijd en met een hoge klanttevredenheid te realiseren. Wij zijn dé expert om voor uw organisatie de beste passende oplossing voor uw Telecom, Cloud en ICTvraagstukken te vinden en de juiste provider te selecteren.

Onze visie is dat door transparant en deskundig advies, resultaatgerichte inkoop en prestatiemanagement van Telecom, Cloud en ICT diensten u verzekerd bent van de hoogste prestatie en dienstverlening tegen de beste condities.

Onze ervaren en deskundige “resultants” hebben allemaal een bewezen trackrecord binnen de ICT, Cloud en Telecom markt. Onze betrokken manier van werken is gebaseerd op resultaatgerichtheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

Na het inkooptraject bieden wij ook diensten om de contracten en afspraken goed te managen. Hierdoor is gewaarborgd dat ook in de exploitatiefase uw (bestaande) Telecom Cloud en ICT diensten efficiency opleveren en volgens afspraak worden geleverd (prestatiemanagement). Hierdoor bent u verzekerd dat u waar krijgt voor uw geld en daarmee uw eigen organisatie en toeleveranciers op een deskundige wijze kunt bedienen. Voor meer informatie en referenties kijk op onze website: www.fortado-resultancy.nl

fortado

dragon1.jpginforeports.jpgtechxx.jpgi3-groep.pnginfozorg.jpgopenline.pngservitect.jpgveeam.jpgtruecom.jpgtools4ever.jpgquint-wellington-redwood.jpgpinkroccadezorg.jpgimprivata.jpgbeterhealthcare.jpgausserhoferbos.pngicon.jpgcuravista.pngafas-software.jpgwinvision.jpgiqmessenger.pngcam.jpgcapgemini.jpgdna.jpgsectra.jpgmediware.jpgbizzdesign.jpgsol1d.jpgappill.jpgnorisk.jpgricoh.jpgrvc.jpgictz.jpgvosko.jpgmitopics.pngortec.jpgenovation.jpginview.jpgchipsoft.pngcentric.jpgh2wpartners.jpgfortado.jpgstrict.jpgcsc.jpgsmartaim.jpgonsight.jpg