Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Aanmelden als sponsor

De Vereniging Informatica en Gezondheidszorg [VIenG] biedt ICT leveranciers in de zorg de gelegenheid om zich te presenteren aan haar leden.

 

Vermelding als sponsor

Het bedrijfsprofiel van een ICT leverancier kan op de VIenG website gepubliceerd worden. Op alle pagina's  worden de sponsoren gepresenteerd. Ook is er een link naar een totaaloverzicht van alle sponsoren.

De vermelding bestaat uit: Adresgegevens sponsor, bedrijfsprofiel en logo met link naar de uw website. Wij verzoeken u ook vanuit uw website een link naar de VIenG-website in te stellen.
Zie ook onze Folder Sponsorwerving. Als sponsorbijdrage vragen wij voor een vermelding € 100,- per jaar.

 

Het aanmeldingsformulier kunt u invullen en verzenden.

Een overzicht van alle sponsoren en hun bedrijfsprofiel vindt u hier.

N.B. I.v.m de privacy van onze leden geldt dat wij geen gegevens van leden verstrekken aan sponsoren, maar  wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze speciale sponsordagen om persoonlijk kennis te maken met onze leden.

beterhealthcare.jpgascom.jpgimprivata.jpgausserhoferbos.pngcuravista.pngictz.jpgcapgemini.jpginforeports.jpgamac.jpgcam.jpgrvc.jpgafas-software.jpgdna.jpgqsight.jpgmediware.jpgh2wpartners.jpgopenline.pngservitect.jpgbizzdesign.jpgquint-wellington-redwood.jpgtruecom.jpgvosko.jpgenovation.jpgsectra.jpgchipsoft.pngfirstresultancy.jpgcsc.jpgnorisk.jpgwinvision.jpgmitopics.pngdragon1.jpgi3-groep.pngstrict.jpgortec.jpgpinkroccadezorg.jpglinkassist.jpgtools4ever.jpginfozorg.jpgiqmessenger.pnginview.jpgcentric.jpgsmartaim.jpgicon.jpgveeam.jpgeverywhereim.jpg