Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door de VIenG met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De VIenG verstrekt door middel van deze website louter informatie en diensten die door de VIenG worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

De VIenG aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. De VIenG aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de VIenG opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel de VIenG alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is de VIenG niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door de VIenG worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel de VIenG uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door de VIenG worden onderhouden wordt afgewezen.

Hebt u suggesties ter verbetering van de site, dan kunt u een e-mail sturen naar de VIenG.

infozorg.jpgicon.jpgeverywhereim.jpgtruecom.jpgausserhoferbos.pngenovation.jpgopenline.pngbeterhealthcare.jpgmediware.jpgveeam.jpgsmartaim.jpgcuravista.pngi3-groep.pngnorisk.jpgwinvision.jpgfirstresultancy.jpgdna.jpgdragon1.jpgamac.jpgrvc.jpgictz.jpgchipsoft.pngqsight.jpginforeports.jpgpinkroccadezorg.jpgvosko.jpgsectra.jpgimprivata.jpgstrict.jpgmitopics.pngcsc.jpgcentric.jpgh2wpartners.jpgcam.jpglinkassist.jpgcapgemini.jpgquint-wellington-redwood.jpgbizzdesign.jpginview.jpgtools4ever.jpgiqmessenger.pngservitect.jpgortec.jpgascom.jpgafas-software.jpg