Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x
 

Me, myself & I - Identity & access management IAM in de zorg

Themadag
 Registratie gesloten
 
20
Datum: vrijdag 7 februari 2020

Locatie: Congres- en Vergadercentrum Soesterduinen  |  Plaats: Soest, Nederland

Me, myself & I staat symbool voor de verschillende identiteiten of rollen iemand kan hebben in zijn dagelijks leven zoals jezelf, als ouder, zorgverlener, patiënt, cliënt, onderzoek deelnemer, klant, etc.

Voor Zorgorganisaties is het realiseren, het beheren en het beheersbaar houden van authenticatie, autorisatie en toegang van verschillende gebruikers tot de diverse systemen, applicaties en informatie vaak een grote uitdaging. De omvang van de organisaties en de samenwerkingsverbanden met andere organisatie maken het behouden van overzicht en controle niet eenvoudig. Daarnaast moet de gebruiker tevreden zijn over het proces maar ook niet onnodige toegang hebben. In de praktijk een moeilijke spagaat. Een soepel werkend I&AM proces is hierbij onontbeerlijk. 

Agenda volgt 

9:00 inloop met koffie

9:30 opening 

12:00 AVL voor leden

12:00 -13:00 lunch netwerken op de sponsor markt 

17:00 borrel met verloting 

18:00 diner 

 

Beschikbare stoelen
30
Aantal beschikbare stoelen
50
Adres
Soesterbergsestraat 188
3768 MD Soest, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • vrijdag 7 februari 2020

Powered by iCagenda

tools4ever.jpginfozorg.jpgimprivata.jpgortec.jpginview.jpgcapgemini.jpgfirstresultancy.jpgvosko.jpgbizzdesign.jpgi3-groep.pngquint-wellington-redwood.jpgqsight.jpgcsc.jpgopenline.pngstrict.jpgveeam.jpgamac.jpgascom.jpgenovation.jpgcam.jpgwinvision.jpgdna.jpgsmartaim.jpgservitect.jpglinkassist.jpgnorisk.jpgcuravista.pngausserhoferbos.pngdragon1.jpgeverywhereim.jpgh2wpartners.jpgpinkroccadezorg.jpgtruecom.jpgchipsoft.pngbeterhealthcare.jpgicon.jpgictz.jpgsectra.jpgrvc.jpgcentric.jpgmediware.jpgafas-software.jpgmitopics.pngiqmessenger.pnginforeports.jpg