Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x
 

Werken met afstand 3

 Registratie gesloten
 
12
ThuisKantoor
Categorie
Themadag
Datum
woensdag 24 maart 2021
Locatie
Online sessie via Zoom
Aantal beschikbare stoelen
50
Beschikbare stoelen
38

Alweer 3de virtuele "werken met afstand" bijeenkomst! 

Preklinisch COVID-19 monitoring
Isala en huisartsen in de regio Zwolle en Meppel zijn een samenwerking gestart voor digitale thuismonitoring van COVID-patiënten op afstand. De huisartsenzorg wordt hiermee ontlast. Het is voor huisartsen niet te doen om vier of vijf keer per dag bij een patiënt langs te gaan om de zuurstof in het bloed te meten. In principe zou een patiënt het ook zelf kunnen meten en door kunnen bellen, maar dat is voor hem weer extra belastend. Daarbij is er in die gevallen ook kans op ‘ruis’ van juiste waarden. Daarnaast patiënten worden pas in het ziekenhuis opgenomen als het echt nodig is. Hierdoor worden er minder bedden bezet in het ziekenhuis en daarmee wordt de reguliere zorg ontlast. Voor patiënten is het fijn dat ze thuis kunnen blijven. Vindt iemand dat toch geen prettig idee, dan hoeft dat natuurlijk niet.

Inmiddels zijn we allemaal gewend aan ons thuiskantoor en het nieuwe normaal dwingt ons in huiselijke sfeer deze sessie te organiseren. Niet de hele dag maar maximaal anderhalf uur met één presentatie, nieuwe ontwikkelingen en een pub quiz. 

Agenda

15:45 aanschuiven en techniek op orde maken https://isala.zoom.us/j/81259256376 Inloggegevens komen via mail. 

16:00  introductie door de themavoorzitter 

16:05 presentatie Preklinisch COVID-19 monitoring met als sprekers Bertine Hartkamp en Tom Faber. 

16:35 pub-quiz 

17:00 afsluiten 

 

 
 

Alle datums

  • woensdag 24 maart 2021

Powered by iCagenda

rvc.jpgstrict.jpgmitopics.pngwinvision.jpgcuravista.pngservitect.jpgcentric.jpgictz.jpgveeam.jpgausserhoferbos.pngcsc.jpgbizzdesign.jpgortec.jpgquint-wellington-redwood.jpgcam.jpginfozorg.jpgdragon1.jpginview.jpgchipsoft.pngiqmessenger.pngicon.jpgbeterhealthcare.jpgqsight.jpgtruecom.jpgdna.jpgmediware.jpgcapgemini.jpgsectra.jpglinkassist.jpgeverywhereim.jpgi3-groep.pngnorisk.jpgopenline.pngvosko.jpgamac.jpgsmartaim.jpgtools4ever.jpgfirstresultancy.jpginforeports.jpgimprivata.jpgascom.jpgh2wpartners.jpgpinkroccadezorg.jpgenovation.jpgafas-software.jpg