Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Leden

Als lid van de VIenG heeft u een inlogcode gekregen zodat u op het afgeschermde deel kunt komen dat alleen bestemd is voor leden.

Wanneer u zich aanmeldt via het dialoogscherm onder de knop "Inloggen", zijn er extra menu-opties beschikbaar onder het menu "Leden".
Uitloggen doet u door "Afmelden" te kiezen onder de knop "Ingelogd". De extra menu-opties zijn dan niet meer beschikbaar. Mocht u zich op een afgeschermd deel van de website bevinden wanneer u zich afmeldt, dan wordt u omgeleid naar de startpagina.

Privacy statement

In verband met privacy geldt dat wij alleen wij alleen gegevens van leden vastleggen ten behoeve van onze eigen administratie. Wij stellen geen gegevens van onze leden beschikbaar aan derden (sponsoren, externen etc.)

Nog geen lid?

Bent u werkzaam in een zorginstelling en is ICT een belangrijk onderdeel van uw functie?
Wilt u buiten uw eigen organisatie kijken?
Wilt u kennis en ervaring delen met vakgenoten?

U kunt zich dan aanmelden bij de VIenG.


Wilt u eerst meer info over de VIenG?
Zie de vereniging

Wilt u meer weten over het lidmaatschap voor u zich aanmeldt?
Zie lid worden

Aanmelden als lid

Klik op de afbeelding hieronder, dan gaat u direct naar het Aanvraagformulier
Aanvraagformulier

Sponsorschap

De VIenG kent ook het sponsorschap.
Bent u leverancier van producten of diensten in de gezondheidszorg, dan kunt u helaas geen lid worden, maar wel sponsor.
Voor meer info: Aanmelden als Sponsor

i3-groep.pngamac.jpgstrict.jpgcuravista.pngopenline.pngmediware.jpgcam.jpgtools4ever.jpgcsc.jpgbeterhealthcare.jpgwinvision.jpgcentric.jpgbizzdesign.jpgimprivata.jpgicon.jpgchipsoft.pngpinkroccadezorg.jpgdragon1.jpgvosko.jpgortec.jpgqsight.jpgafas-software.jpgascom.jpginforeports.jpgsectra.jpginfozorg.jpgrvc.jpgeverywhereim.jpginview.jpgservitect.jpgsmartaim.jpgtruecom.jpgfirstresultancy.jpgmitopics.pngausserhoferbos.pngveeam.jpglinkassist.jpgdna.jpgh2wpartners.jpgenovation.jpgcapgemini.jpgictz.jpgnorisk.jpgquint-wellington-redwood.jpgiqmessenger.png