Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Ortec

Postadres:
Postbus 75
2700 AB  Zoetermeer

Bezoekadres:
Houtsingel 5
2719 EA Zoetermeer

Telefoonnummer:
31 886783265

Fax:
31 886783239

Website:
www.ortec.nl

E-mailadres:
info@ortec.com

Bedrijfsprofiel:
Met het klimmen van de jaren behoeft ieder mens meer zorg en aandacht. De zorgsector staat dan ook voor de enorme uitdaging om met beperkte middelen een groeiende behoefte van de samenleving op te vangen. En dat binnen de dynamiek van de wisselende zorgvraag, veranderde regelgeving en lastig te krijgen en te houden gekwalificeerd personeel.

ORTEC ziet voor zichzelf een belangrijke rol weggelegd om zorginstellingen bij deze uitdagingen te ondersteunen. De ORTEC producten en adviezen geven zorginstellingen meer grip op hun personeelsplanning en leiden tot een optimale afstemming van vraag en aanbod. Meer dan 150 zorginstellingen in Nederland maken gebruik van de innovatieve en bewezen producten en diensten van ORTEC.

ORTEC biedt meerdere oplossingen, ondersteund door strategische partners (op het gebied van HRM, ERP, ZIS, EPD, ECD). De personeelsplanningsoplossing ORTEC Harmony, belangrijk onderdeel van onze integrale planningsaanpak, wordt inmiddels gebruikt voor het opstellen van de dienstroosters van ruim 350.000 zorgmedewerkers in Nederland. Maar ook onze oplossingen voor het plannen van AIOS en leerlingen en de planning van poli's en OK's worden bij steeds meer zorginstellingen gebruikt.

ortec

inforeports.jpgh2wpartners.jpgi3-groep.pngortec.jpgcuravista.pngcam.jpgcsc.jpgveeam.jpgtruecom.jpgamac.jpgopenline.pngictz.jpgservitect.jpginfozorg.jpgwinvision.jpgmediware.jpgqsight.jpgmitopics.pngcentric.jpgquint-wellington-redwood.jpgiqmessenger.pngcapgemini.jpgrvc.jpgausserhoferbos.pnginview.jpgdna.jpgstrict.jpgchipsoft.pngtools4ever.jpgbeterhealthcare.jpgbizzdesign.jpgfirstresultancy.jpgsmartaim.jpgsectra.jpgdragon1.jpgicon.jpgeverywhereim.jpgafas-software.jpgenovation.jpgvosko.jpgnorisk.jpgpinkroccadezorg.jpglinkassist.jpgimprivata.jpgascom.jpg