Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

RVC bv

Postadres:
Baarnsche Dijk 21
3741 LP Baarn

Bezoekadres:
Baarnsche Dijk 21
3741 LP Baarn

Telefoonnummer:
31 356285320

Fax:
31 356280568

Website:
www.rvc.nl

E-mailadres:
info@rvc.nl

Bedrijfsprofiel:
RVC is marktleider op het gebied van digitaal beeldmanagement. RVC’s Clinical Assistant is een ziekenhuisbreed “PACS 2”. Het doel van onze software is dat artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals sneller en efficiënter kunnen werken met betrekking tot beeldopslag, verslaglegging en ziekenhuisbrede inzage van de beelden. Verslagen en andere registraties kunnen worden doorgestuurd naar het EPD (Elektronisch Patiënten Dossier), maar ook naar systemen voor screening, onderzoek en kwaliteitsregistraties. Uniek is, dat Clinical Assistant een volledige combinatie van beeldmanagement en datamanagement biedt, in combinatie met een sterke geïntegreerde workflow engine, die per type onderzoek kan worden ingericht. Naast een ziekenhuisbreed beeldsysteem, geeft dit unieke functionaliteit voor endoscopie, oogheelkunde, cardiologie en de OK’s Dit is in geen enkel ander ziekenhuisbreed systeem te vinden.

 

Bij grotere installaties zijn honderden diagnostische apparaten, van meer dan 30 specialismen, gekoppeld. Clinical Assistant is in gebruik bij meer dan 40 ziekenhuizen, bij meerdere behandel- en diagnostische centra en bij meer dan 30 Pathologie-laboratoria. In een meerderheid van de ziekenhuizen is Clinical Assistant ziekenhuisbreed in gebruik. Het product is gebaseerd op wereldwijde standaarden zoals DICOM, HL7 (versie 2 en versie 3) en IHE.

 

Om Clinical Assistant met een goede kwaliteit, een voorspelbare doorlooptijd en tegen voorspelbare kosten, in de ziekenhuizen te implementeren, voert RVC de gehele implementatie samen met u uit. Doordat de productontwikkeling in Nederland plaatsvindt, kan er, indien nodig, bij productconfiguratie en productontwikkeling snel geschakeld worden. De helpdesk biedt 24-uurs support, waarbij RVC ook remote monitoring of beheer op afstand voor u kan uitvoeren.

rvcklein

afas-software.jpgtools4ever.jpgdna.jpgimprivata.jpgi3-groep.pngausserhoferbos.pngicon.jpgfirstresultancy.jpgcuravista.pngdragon1.jpgbizzdesign.jpgeverywhereim.jpgcam.jpgcentric.jpgcapgemini.jpginview.jpgsmartaim.jpglinkassist.jpgmitopics.pngrvc.jpgvosko.jpgstrict.jpgopenline.pngtruecom.jpgwinvision.jpgascom.jpgcsc.jpgenovation.jpgquint-wellington-redwood.jpgictz.jpgqsight.jpgchipsoft.pngmediware.jpgveeam.jpgh2wpartners.jpgortec.jpgiqmessenger.pnginfozorg.jpgamac.jpginforeports.jpgbeterhealthcare.jpgpinkroccadezorg.jpgsectra.jpgservitect.jpgnorisk.jpg