Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

D&A Group

Postadres:
Postbus 71
4180 BB Waardenburg

Bezoekadres:
Achterweg 38
4181 AE Waardenburg

Telefoonnummer:
0418 - 57 58 60

Fax:
0418 - 57 58 61

Website:
www.dnagroup.nl

E-mailadres:
info@dnagroup.nl

Bedrijfsprofiel:

D&A adviseert en begeleidt bij informatisering in de zorg.

D&A medical group is sinds 2000 actief in de Nederlandse zorg-ICT. In ons bestaan hebben we meer dan 250 adviestrajecten, informatiserings-programma’s en implementatieprojecten begeleid. Met het merendeel van onze huidige klanten hebben we een reeds lang durende relatie.
D&A begeleidt haar klanten van ‘strategie tot uitvoering’; we beslaan het hele palet van strategische visievorming tot het begeleiden van implementatietrajecten. In ieder onderdeel van onze dienstverlening bewaken we de aansluiting tussen het organisatiebeleid en de impact hiervan op de werkprocessen en de medewerkers.
We beschikken over een stabiel groeiend team van goed opgeleide en ervaren adviseurs en projectmanagers. Al onze adviseurs en projectmanagers hebben affiniteit met de zorg, deels door zorg- of zorg-ICT gerichte studies, deels door een arbeidsverleden in de zorg.

D&A is onder meer actief in ziekenhuizen, de care- en revalidatie-sector.

Onze diensten:

  • Strategievorming, bijv. informatie roadmap en applicatiearchitectuur.
  • Programmamanagement, aansturing van een totaalprogramma, waaronder het ontwikkelen van een strategisch plan, opstellen van een business case en programma van eisen, het uitvoeren van een ICT-readiness scan, het begeleiden van een systeemselectie en contractvorming, het opzetten van een passende beheerorganisatie.
  • Implementatie van informatiesystemen
  • D&A Academy, voor het  verzorgen van workshops en trainingen (batenrealisatie, informatiebeveiliging, projectmanagement, online zorg).

U kunt ons ook vinden op Twitter (https://twitter.com/dnamedical) en LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/d&a-medical-group)

dna

mediware.jpgtruecom.jpginview.jpgortec.jpgservitect.jpginfozorg.jpgrvc.jpgausserhoferbos.pngcuravista.pngmitopics.pngwinvision.jpgstrict.jpgicon.jpgquint-wellington-redwood.jpgveeam.jpglinkassist.jpgascom.jpgnorisk.jpgchipsoft.pngh2wpartners.jpgcsc.jpgcam.jpgiqmessenger.pngdna.jpgenovation.jpgimprivata.jpgafas-software.jpgbeterhealthcare.jpgsectra.jpgopenline.pngcentric.jpgi3-groep.pngfirstresultancy.jpgictz.jpgbizzdesign.jpgdragon1.jpgcapgemini.jpgtools4ever.jpginforeports.jpgqsight.jpgamac.jpgeverywhereim.jpgvosko.jpgpinkroccadezorg.jpgsmartaim.jpg