Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Centric Healthcare Professionals

Postadres:
Postbus 152
5201 AD 's-Hertogenbosch

Bezoekadres:
Het Zuiderkruis 41
5215 MV 's-Hertogenbosch

Telefoonnummer:
31 73 686 86 00

Fax:

Website:
www.centric.eu/cure

E-mailadres:
healthcareprofessionals@centric.eu

Bedrijfsprofiel:
Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en idee├źn met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers.

centric

servitect.jpgenovation.jpgopenline.pngchipsoft.pngtools4ever.jpgimprivata.jpgausserhoferbos.pngstrict.jpgpinkroccadezorg.jpginfozorg.jpglinkassist.jpgvosko.jpgcapgemini.jpgtruecom.jpgi3-groep.pngortec.jpgwinvision.jpgictz.jpgsectra.jpgafas-software.jpgnorisk.jpgrvc.jpgascom.jpgquint-wellington-redwood.jpginforeports.jpgcam.jpgdragon1.jpgcentric.jpgqsight.jpginview.jpgfirstresultancy.jpgcuravista.pngamac.jpgsmartaim.jpgdna.jpgbeterhealthcare.jpgmitopics.pngmediware.jpgiqmessenger.pngcsc.jpgh2wpartners.jpgbizzdesign.jpgveeam.jpgicon.jpgeverywhereim.jpg