Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Sectra

Postadres:
Televisieweg 37A
1322 AJ Almere

Bezoekadres:
Televisieweg 37A
1322 AJ Almere

Telefoonnummer:
31 36 540 19 70

Fax:

Website:
www.sectra.com/medical

E-mailadres:
info.benelux@sectra.com

Bedrijfsprofiel:
Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 1.400 PACS installaties wereldwijd is Sectra een toonaangevende leverancier van Imaging IT oplossingen en diensten.

De sleutel van ons succes is onze specialistische kennis, schaalbaarheid en hechte samenwerking met onze klanten. Onze focus ligt op het behalen van economische baten en kwalitatieve meerwaarde.

Onze Zweedse aanpak en ervaringen in het realiseren van kostenbesparingen door Imaging IT systemen heeft het Nederlandse zorglandschap al veel voordelen geboden. 30% van de Nederlandse ziekenhuizen werken met het Sectra PACS.
IT projecten realiseren wij door onze klant nauw te betrekken bij het proces en door inzet van business intelligence. Belangrijke meetbare resultaten zijn de verbetering van werkprocessen en beperking van wachttijden.

Sectra is leverancier van; Enterprise Image Management – PACS I – PACS II – VNA – Business Intelligence - Business Process Management.

sectra

dragon1.jpgamac.jpgservitect.jpginforeports.jpgiqmessenger.pngquint-wellington-redwood.jpgsmartaim.jpginview.jpgmitopics.pngausserhoferbos.pngictz.jpgcam.jpglinkassist.jpgnorisk.jpgpinkroccadezorg.jpgbeterhealthcare.jpgimprivata.jpgveeam.jpgortec.jpgeverywhereim.jpgcsc.jpgmediware.jpgsectra.jpgstrict.jpgwinvision.jpgi3-groep.pngcentric.jpgtools4ever.jpgopenline.pngbizzdesign.jpginfozorg.jpgcapgemini.jpgdna.jpgcuravista.pngenovation.jpgfirstresultancy.jpgascom.jpgrvc.jpgtruecom.jpgh2wpartners.jpgchipsoft.pngafas-software.jpgqsight.jpgvosko.jpgicon.jpg