Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

First Resultancy

Postadres:
Mercurion 3
6903 PX Zevenaar

Bezoekadres:
Mercurion 3
6903 PX Zevenaar

Telefoonnummer:
088-0275400

Mobiel:
06-18 51 24 48

Website:
www.firstresultancy.nl

E-mailadres:
info@firstresultancy.nl

Bedrijfsprofiel:

First Resultancy  richt zich op onafhankelijk advies en resultaatgerichte inkoop  van Telecom, Cloud en ICT diensten en realisatie van deze inkooptrajecten voor zorginstellingen en bedrijven.

Door First Resultancy vanaf het begin (First) bij uw ICT inkoop- of adviesvraag te betrekken, is het beste resultaat  gegarandeerd tegen de laagst mogelijke kosten.

Wij  maken gebruik van verschillende inkoopmethodieken, waaronder Best Value Procurement. First Resultancy onderscheidt zich door het herkennen en formuleren van de functionele klantvraag in combinatie met kennis van de Best Value aanpak en veel expertise van de Telecom, Cloud en ICT markt.

Onze ervaren en deskundige “Resultants”  hebben allemaal een bewezen trackrecord binnen de ICT, Cloud en Telecom markt. Onze betrokken manier van werken is gebaseerd op resultaatgerichtheid, deskundigheid en onafhankelijkheid.

Na het inkooptraject bieden wij ook diensten om de contracten en afspraken goed te managen. Hierdoor is gewaarborgd dat ook in de exploitatiefase uw (bestaande) Telecom Cloud en ICT diensten efficiency opleveren en volgens afspraak worden geleverd (prestatiemanagement).

Voor meer informatie en referenties, kijk op onze website www.firstresultancy.nl

 FirstResultancy

icon.jpginfozorg.jpgpinkroccadezorg.jpgafas-software.jpgrvc.jpgveeam.jpgtools4ever.jpgascom.jpgbizzdesign.jpgdragon1.jpgchipsoft.pngcsc.jpgamac.jpgeverywhereim.jpgenovation.jpgvosko.jpgortec.jpginview.jpgstrict.jpgmediware.jpgservitect.jpgcam.jpgbeterhealthcare.jpgfirstresultancy.jpgopenline.pngsectra.jpgsmartaim.jpgnorisk.jpglinkassist.jpgcapgemini.jpgqsight.jpginforeports.jpgtruecom.jpgmitopics.pngwinvision.jpgquint-wellington-redwood.jpgi3-groep.pngcuravista.pngdna.jpgausserhoferbos.pngictz.jpgimprivata.jpgcentric.jpgh2wpartners.jpgiqmessenger.png