Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Cam IT Solutions B.V.

Postadres:
Edisonbaan 6
439MN Nieuwegein

Bezoekadres:
Edisonbaan 6
439MN Nieuwegein

Telefoonnummer:
31 30 600 50 30

Fax:

Website:
http://cam.nl/

E-mailadres:
sales@cam.nl/

Bedrijfsprofiel:
Cam IT Solutions is een dienstverlenende kennisorganisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van “enterprise class” private cloud infrastructuren voor ziekenhuizen, zorgorganisaties en overheden.
Wij ontzorgen u van technische complexiteit en bieden u bewezen oplossingen voor actuele vraagstukken op het gebied van flexibiliteit, mobiliteit, beschikbaarheid, prestaties, beveiliging, beheer en kostenreductie.
Al vanaf 1995 staat ons motto “ICT als facilitaire dienst” centraal in de doorlopende ontwikkeling en innovatie van het CAMCUBE|CLOUD platform en de daaraan verbonden CAMCUBE|SERVICES diensten. Met de strategische keuze voor een partnerschap verzekert u zich de komende vijf jaar van een flexibel en altijd up-to-date platform, tegen een vaste hoge kwaliteit en lage kosten.
Cam gelooft in focus en vertrouwen als basis voor gezamenlijk succes in een partner model. Door onze gerichte kennis en betrokkenheid in uw processen, werkcultuur en uitdagingen spreken wij dezelfde taal en weten wij hoe wij kunnen helpen. Met onze bewezen succesverhalen, duidelijke kwaliteitsgaranties en transparante werkwijze winnen wij graag uw vertrouwen.
Onze organisatie is zeer gezond, volledig zelfstandig en financieel onafhankelijk. Wij werken uitsluitend binnen Nederland en altijd met onze eigen ervaren professionals. De kwaliteit van onze dienstverlening is geborgd door marktconforme certificeringen zoals ISO9001/27001 en NEN7510/11.

cam

everywhereim.jpgopenline.pngmediware.jpgtruecom.jpgascom.jpgquint-wellington-redwood.jpgpinkroccadezorg.jpgfirstresultancy.jpgcapgemini.jpgservitect.jpgmitopics.pngbizzdesign.jpgcam.jpgrvc.jpginview.jpgtools4ever.jpgi3-groep.pngnorisk.jpgchipsoft.pnginforeports.jpgicon.jpgafas-software.jpgcuravista.pngwinvision.jpgveeam.jpgortec.jpgictz.jpgsmartaim.jpgimprivata.jpgamac.jpgiqmessenger.pngcentric.jpglinkassist.jpgvosko.jpgdna.jpgbeterhealthcare.jpgqsight.jpgenovation.jpgausserhoferbos.pngcsc.jpgdragon1.jpgh2wpartners.jpginfozorg.jpgsectra.jpgstrict.jpg