Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Techxx

Postadres:
Postbus 9
2130 AA Hoofddorp

Bezoekadres:
Siriusdreef 17-27
2132 WT Hoofddorp

Telefoonnummer:
023 5574400

Fax:
023 5571713

Website:
http://www.techxx.nl

E-mailadres:
info@techxx.nl

Bedrijfsprofiel:
Techxx laat ICT voor u werken! Als ICT-partner staan wij naast onze klanten en helpen wij met innovatieve (standaard-)oplossingen voor de interne en externe informatievoorziening uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Uw werk- en bedrijfsprocessen, medewerkers en klanten staan hierin centraal.

Techxx is specialist voor woningcorporaties, zorginstellingen en de zakelijke dienstverlening. Met de digitalisering van werkprocessen en het faciliteren van procesoptimalisatie door onze oplossingen worden meer dan 350 organisaties dagelijks ondersteund in de communicatie, samenwerking en kennisdeling met medewerkers, partners en klanten. Onze branche specifieke oplossingen voor de zorg zijn POINT, VISMO en ZorgVenster.

Techxx ondersteunt het best-of-breed-principe, waarbij succesvolle oplossingen op basis van proven technologie worden geïntegreerd. Medewerkers beschikken over betrouwbare informatie die overzichtelijk en op maat wordt aangeboden; ongeacht in welk bronsysteem dit staat opgeslagen. Aan de hand van de behoefte van uw organisatie bieden wij (standaard-)oplossingen waarmee een totaaloplossing voor een optimale en efficiënte interne informatievoorziening ontstaat en ketensamenwerking en online dienstverlening wordt gerealiseerd. Dit doen wij met softwareoplossingen op basis van Microsoft technologie, van Windows .Net, Microsoft SharePoint tot het aanbieden van onze oplossingen op de Cloud platformen Windows Azure en Office 365.

Techxx heeft voor haar oplossingen en diensten nominaties ontvangen voor de Spider Award, de Microsoft Innovator of the Year en de Zorg Innovatieprijs van het Zorginnovatieplatform van het ministerie van VWS.

Kennis, kunde en team
Wij investeren in onze medewerkers. De kwaliteit van onze oplossingen en diensten is namelijk afhankelijk van de kwaliteit van onze medewerkers. Wij hechten dan ook veel waarde aan goed opgeleide werknemers. Deze opleidingen variëren van een training op een specifiek vakgebied, een training waar de gehele organisatie bij betrokken wordt tot avondsessies waarbij interne kennisoverdracht plaatsvindt.

De medewerkers van Techxx zijn deskundig en Microsoft gecertificeerd. Techxx is Microsoft Managed Partner en Microsoft Azure Partner. Verder heeft Techxx een eigen Competence Center rondom Microsoft SharePoint. Onze klanten zijn daarom verzekerd van het verkrijgen van kennis en softwareoplossingen op basis van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

Partnerschap
Bij Techxx geloven we in het opzetten van een partnerschap met onze klanten en partners. Techxx gaat bewust samenwerkingen aan met o.a. alle primair systeem leverancier, om tot het optimale resultaat te komen voor haar klanten. Juist in omgevingen waarin innovaties elkaar snel opvolgen, een proactieve houding en een goed advies van belang zijn, kunt u als klant hiervan de voordelen benutten. Wij denken dagelijks mee vanuit de processen van onze partners wat ons in staat stelt om effectieve oplossingen te bedenken en te realiseren die werkelijk bijdragen aan het bereiken van doelstellingen op het gebied van optimalisatie, kwaliteit, efficiëntie en klantgericht werken. Techxx wordt mede daardoor als een betrouwbare ICT- en kennispartner gezien.

“Techxx is onze ICT-partner waar we al sinds 1999 mee samenwerken, waar ook echt naar ons als klant wordt geluisterd en waar we eerlijk antwoord van krijgen” Arie van Loopik, Manager Bedrijfsvoering bij Woningstichting Barneveld.

Samen verder
Wij zetten uw klant centraal binnen onze oplossingen, maar ook u als onze klant staat centraal binnen onze productontwikkeling. Techxx heeft meerdere gebruikersgroepen opgericht waarin klanten meedenken in de toekomst voor onze oplossingen. Ontwikkelingen, wensen en prioriteiten worden in de gebruikersgroepen bepaald. Hiervoor faciliteren wij meerdere keren per jaar bijeenkomsten, organiseren wij online vergaderingen en faciliteren wij de gebruikersgroepen met een eigen portaal.

Activiteiten
Techxx organiseert meerdere events per jaar om haar kennis te delen. Wij organiseren kennissessies over Online dienstverlening, Intranet, Microsoft SharePoint en het optimaliseren van de informatievoorziening. Daarnaast zijn wij aanwezig op meerdere vakbeurzen voor de sectoren woningcorporaties en zorg en vervullen wij regelmatig een rol in seminars, workshops en kennissessies van onze partners.

Markstandaarden en certificeringen
Als medestander van efficiënte gegevensuitwisseling levert Techxx een belangrijke (kennis-) bijdrage in de expertgroepen van CORA en VERA. Medewerkers van Techxx leveren een bijdrage in de uitwerking van de gegevensdomeinen Verbreding en Kengetallen en doen review van de eindproducten binnen deze gegevensdomeinen. Ook is Techxx officieel gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510. Hiermee wordt bevestigd dat Techxx en haar oplossingen op een betrouwbare en veilige manier met (patiënt)gegevens omgaan.

 

techxx

strict.jpgamac.jpglinkassist.jpgafas-software.jpgcentric.jpgquint-wellington-redwood.jpgchipsoft.pngqsight.jpgcam.jpgfirstresultancy.jpgcuravista.pnginview.jpgdragon1.jpgsmartaim.jpgopenline.pngiqmessenger.pngbeterhealthcare.jpgveeam.jpgvosko.jpgbizzdesign.jpgwinvision.jpgausserhoferbos.pngascom.jpgmitopics.pngimprivata.jpginfozorg.jpgortec.jpgtools4ever.jpgicon.jpgictz.jpgdna.jpgrvc.jpgeverywhereim.jpgtruecom.jpginforeports.jpgenovation.jpgsectra.jpgnorisk.jpgi3-groep.pngpinkroccadezorg.jpgh2wpartners.jpgcapgemini.jpgmediware.jpgcsc.jpgservitect.jpg