Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Quint Wellington Redwood

Postadres:
Postbus 2345
1180 EH Amstelveen

Bezoekadres:
De Oude Molen 1
1184 VW Amstelveen

Telefoonnummer:
020 3053700

Fax:
-

Website:
http://www.quintgroup.com

E-mailadres:
quint@quintgroup.com

Bedrijfsprofiel:
Quint Wellington Redwood (kortweg Quint) is een onafhankelijk adviesbedrijf. Al sinds 1992 richt onze portfolio zich op adviezen en opleidingen op gebied van het inrichten en optimaliseren van IT intensieve processen, -dienstverlening en -organisaties.

Quint levert zelf geen IT diensten. Wij zien het als onze taak en uitdaging om onze opdrachtgevers te helpen om het maximale uit hun bestaande en nieuwe IT te halen. We leveren onze adviesopdrachten op basis van resultaatverantwoordelijkheid. Hierbij richten we ons op Sourcing Advies, IT Service Management, Lean IT, IT Governance & Regie, Architectuur en Informatie Management.

 

quint-wellington=redwood

csc.jpgveeam.jpgservitect.jpgcuravista.pnglinkassist.jpgopenline.pngdna.jpgtruecom.jpgi3-groep.pngh2wpartners.jpgwinvision.jpgqsight.jpgdragon1.jpginforeports.jpgmediware.jpgrvc.jpgsectra.jpgsmartaim.jpgiqmessenger.pngcapgemini.jpgictz.jpginfozorg.jpgascom.jpgortec.jpgamac.jpgvosko.jpgfirstresultancy.jpgausserhoferbos.pngnorisk.jpgstrict.jpgtools4ever.jpgpinkroccadezorg.jpginview.jpgcam.jpgchipsoft.pngbeterhealthcare.jpgbizzdesign.jpgcentric.jpgenovation.jpgicon.jpgimprivata.jpgmitopics.pngafas-software.jpgeverywhereim.jpgquint-wellington-redwood.jpg