Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Imprivata

Postadres:
Roggeveenstraat 134
2518 TT Den Haag

Bezoekadres:
Roggeveenstraat 134
2518 TT Den Haag

Telefoonnummer:
+31 (0)6 534 79 340

Fax:
-

Website:
http://www.imprivata.nl/

E-mailadres:
rverwerda@imprivata.com

Bedrijfsprofiel:
Snelle veilige toegang tot patiƫntinformatie behelst meer dan een eenvoudige single sign-on oplossing. Gezondheidszorgomgevingen zijn uniek en complex. Ze vereisen oplossingen die werken voor zorgaanbieders, ongeacht de workflow, de toepassing of desktop.

Imprivata is het toonaangevende bedrijf voor IT-beveiliging in de gezondheidszorg, gekozen als integratiepartner door meer leveranciers van Elektronisch Patiƫnten Dossier (EPD) dan elke andere leverancier. Imprivata bespaart zorgverleners onnodige onderbrekingen, en optimaliseert de workflows van klinische specialisten, verhoogt het gebruik van EPD en verbetert de zorglevering.

Imprivata OneSign levert een complete end-to-end oplossing.

 

imprivata

afas-software.jpgcapgemini.jpgi3-groep.pnginview.jpgcsc.jpgamac.jpgausserhoferbos.pngcentric.jpgh2wpartners.jpgbizzdesign.jpgiqmessenger.pngimprivata.jpgdna.jpgsectra.jpgpinkroccadezorg.jpgmediware.jpgquint-wellington-redwood.jpgortec.jpgsmartaim.jpgvosko.jpginfozorg.jpgfirstresultancy.jpgeverywhereim.jpglinkassist.jpgwinvision.jpgenovation.jpgcuravista.pngdragon1.jpginforeports.jpgqsight.jpgchipsoft.pngservitect.jpgopenline.pngnorisk.jpgascom.jpgmitopics.pngrvc.jpgictz.jpgbeterhealthcare.jpgtools4ever.jpgicon.jpgstrict.jpgcam.jpgtruecom.jpgveeam.jpg