Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Strict b.v.

Postadres:
Postbus 12
4130 EA Vianen

Bezoekadres:
Lange Dreef 11-f
4131 NJ Vianen

Telefoonnummer:
+31 88 55 55 800

Fax:
-

Website:
http://www.strict.nl/

E-mailadres:
info@strict.nl

Bedrijfsprofiel:
dé specialist in Mission Critical Communication.

Voor organisaties die zich onderscheiden door moderne communicatie en voor organisaties waar digitale communicatie het primaire proces mogelijk maakt, is Strict dé partner waarmee toekomstvaste en bedrijfszekere communicatie wordt gegarandeerd.

Met een brede kennis van wat er te koop is en een diepe kennis van de vele mogelijkheden op het gebied van nieuwe communicatie-oplossingen helpen wij bij het bedenken, maken en innoveren van betaalbare oplossingen. Met als resultaat de allerbeste communicatie-oplossing die past bij de doelen, wensen en eisen van een organisatie.

 

strict

firstresultancy.jpginfozorg.jpgpinkroccadezorg.jpgbeterhealthcare.jpgrvc.jpgascom.jpgi3-groep.pnglinkassist.jpgh2wpartners.jpgcuravista.pngqsight.jpgmitopics.pngmediware.jpgsmartaim.jpgausserhoferbos.pngafas-software.jpgortec.jpgstrict.jpgcentric.jpgenovation.jpgtruecom.jpgicon.jpgcam.jpgimprivata.jpgsectra.jpgdragon1.jpginforeports.jpgnorisk.jpgeverywhereim.jpgdna.jpgservitect.jpgcsc.jpgopenline.pngamac.jpgchipsoft.pngveeam.jpgbizzdesign.jpginview.jpgquint-wellington-redwood.jpgwinvision.jpgictz.jpgvosko.jpgcapgemini.jpgiqmessenger.pngtools4ever.jpg