Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

i3 groep

Postadres:
Ir. D.S. Tuijnmanweg 1
4131PN Vianen

Bezoekadres:
Ir. D.S. Tuijnmanweg 1
4131PN Vianen

Telefoonnummer:
+31 34 73 24 600

Fax:
-

Website:
http://www.i3-groep.nl/

E-mailadres:
info@i3-groep.nl

Bedrijfsprofiel:
HEALTHCARE CONTENT MANAGEMENT
i³ groep is al jaren vaste partner van een groot aantal ziekenhuizen voor het leveren van digitale archiefoplossingen. i³ groep biedt Healthcare Content Management (HCM) waarin alle patiëntgebonden documenten opgeslagen, geraadpleegd, gedeeld, beheerd en gearchiveerd worden. Denk hierbij aan Radiologie verslagen, DICOM en non-DICOM, echo’s, ECG’s, doorverwijzingen, patiënt consent documenten, second opinions et cetera. Het i³ groep HCM past volledig binnen de zorgprocessen die binnen ziekenhuizen worden gebruikt en sluit aan op IHE-profielen zoals ATNA (security en logging), XDS (delen van documenten) en standaarden zoals HL7.

TRANSPARANTE INFORMATIE
Het i³ groep HCM is bij uitstek in staat om data volledig volgens open standaarden op te slaan, te communiceren en te delen: één platform waarin alle patiëntgebonden documenten kunnen worden opgeslagen. Het platform voorziet in koppelingen naar verbonden functies als PACS I en II toepassingen, modaliteiten, scanners, viewers en natuurlijk het EPD.

GECENTRALISEERD
i³ groep HCM zorgt er voor dat alle documenten uit de bestaande opslagsilo’s van PACS vendoren gecentraliseerd worden opgeslagen in een centraal archief. De oplossing vermindert daarmee de afhankelijkheid van deze vendoren wanneer er wijzigingen optreden in het PACS landschap. Bovendien ondersteunt HCM de bewaarplicht binnen de gezondheidszorg zonder dat dure tussentijdse migraties door PACS leverancier benodigd zijn.
Deze oplossing biedt het klinisch content management fundament voor de al maar toenemende samenwerking tussen aanbieders en gebruikers in de gezondheidszorg. i³ groep HCM kan worden uitgebouwd door stap voor stap nieuwe toepassingen, functionaliteiten en (externe) koppelingen toe te voegen. Zo kan HCM meegroeien met de ontwikkelingen in het tempo dat past bij de organisatie.

VOLLEDIGE CONTROLE
HCM is in staat om op basis van business rules documenten te archiveren naar speciale archiefoplossingen of indien gewenst naar de cloud. Dit zorgt er voor dat de kosten voor het opslaan van data beperkt blijven en de online omgeving onder controle wordt gehouden zonder dat de kosten en doorlooptijd van back-ups te hoog oplopen.
Ook is het mogelijk om het VNA te koppelen met een universele (diagnostische) viewer voor klinisch gebruik. Hierdoor kan voortaan met één viewer alle relevante documenten worden geraadpleegd in plaats van met verschillende viewers te moeten zoeken in verschillende systemen.

 

i3 groep

pinkroccadezorg.jpgh2wpartners.jpgservitect.jpgcsc.jpgcuravista.pngstrict.jpgamac.jpgeverywhereim.jpgafas-software.jpgopenline.pngveeam.jpgdna.jpgmitopics.pngbeterhealthcare.jpgdragon1.jpgsmartaim.jpgicon.jpgvosko.jpgchipsoft.pngtools4ever.jpgqsight.jpgimprivata.jpgcam.jpgsectra.jpgwinvision.jpgausserhoferbos.pngiqmessenger.pngcapgemini.jpgmediware.jpgi3-groep.pngenovation.jpgbizzdesign.jpgrvc.jpgtruecom.jpgascom.jpginforeports.jpglinkassist.jpgquint-wellington-redwood.jpgcentric.jpgnorisk.jpgfirstresultancy.jpgictz.jpginfozorg.jpginview.jpgortec.jpg