Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Registreren
x

Sol1d bv

Postadres:
Kastelenweg 42
6136 BJ Sittard

Bezoekadres:
Kastelenweg 42
6136 BJ Sittard

Telefoonnummer:
+31 6 54 35 56 65

Fax:
-

Website:
http://www.sol1d.nl

E-mailadres:

Bedrijfsprofiel:
Sol1d Healthcare is er voor alle zorgorganisaties die opzoek zijn naar kwalitatief sterke consultants die tegen een stootje kunnen en net dat stapje verder gaan dan wat er van ze verwacht wordt.
Sol1d is gestart als een bedrijf dat zich richt op de software van "SAP for Healthcare" op het gebied van implementatie, proces optimalisatie en project management. Sinds 2015 hebben wij dit uitgebreid met de software van Chipsoft, waardoor naast de bestaande diensten ook conversie begeleiding en testmanagement is toegevoegd.

Wij zijn sterk van mening dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Dit geldt voor de zorg, onze opdrachten en zeker binnen ons bedrijf. Door deze visie hebben wij als jong bedrijf een intensieve relatie kunnen opbouwen met onze bestaande klanten..

 

sol1d

ausserhoferbos.pngcsc.jpgh2wpartners.jpgwinvision.jpgortec.jpgstrict.jpgvosko.jpgtools4ever.jpgnorisk.jpgcam.jpgtruecom.jpgmediware.jpgafas-software.jpgbizzdesign.jpgcapgemini.jpgimprivata.jpginfozorg.jpgsol1d.jpgchipsoft.pngsmartaim.jpgictz.jpgricoh.jpgservitect.jpgappill.jpgcuravista.pngbeterhealthcare.jpgenovation.jpgonsight.jpgpinkroccadezorg.jpginview.jpgopenline.pngrvc.jpgcentric.jpgiqmessenger.pngquint-wellington-redwood.jpgveeam.jpgdna.jpgdragon1.jpgi3-groep.pngmitopics.pnginforeports.jpgsectra.jpgicon.jpgfirstresultancy.jpgtechxx.jpg