Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Tools4ever

Postadres:
Postbus 175
3740AD Baarn

Bezoekadres:
Amalialaan 126C
3743KJ Almere

Telefoonnummer:
+31 35 548 32 55

Fax:
-

Website:
http://tools4ever.nl/

E-mailadres:
sales@tools4ever.com

Bedrijfsprofiel:
Tools4ever is met meer dan 500 klanten in Nederland marktleider op het gebied van Identity & Access Management en heeft met implementaties bij meer dan 200 zorginstellingen, waaronder 30 Nederlandse ziekenhuizen een sterke track-record opgebouwd binnen de Nederlandse Gezondheidszorg. De oplossingen van Tools4ever onderscheiden zich door korte implementatietijden, 100% Nederlandse ontwikkeling & support en een groot team van meer dan 20 consultants die dagelijks IAM implementaties realiseren. De oplossingen die Tools4ever levert binnen de Nederlandse Gezondheidszorg zijn:

IAM - Identity Governance & Administration:
Een volledige IAM oplossing met een modulaire opbouw die voorziet in het volledige spectrum van het user-account en autorisatiebeheer, met o.a. Access Governance voor rolgebaseerde toegang tot applicaties en meer dan 150 connectoren met doelsystemen.

E-SSOM - Authentication Management & Single Sign-On:
E-SSOM voorziet in het snel en veilig inloggen met pas & pincode, het snel wisselen van gebruiker (Fast User Switching), het meenemen van een VDI sessie (Follow-Me) en Single Sign-On toegang tot applicaties.

SSRPM – self-service wachtwoord reset:
Met SSRPM kunnen eindgebruikers 24 uur per dag, 7 dagen per week, snel en eenvoudig zelf hun wachtwoord resetten op het moment dat ze hun wachtwoord vergeten zijn, zonder tussenkomst van de servicedesk. De gebruiker beantwoord hiertoe enkele persoonlijke vragen en/of vult een per SMS toegestuurde code in en kan vervolgens zijn/haar nieuwe wachtwoord kiezen. Bij het kiezen van het nieuwe wachtwoord ziet de gebruiker tevens de complexiteitseisen waar het nieuwe wachtwoord aan moet voldoen.

Hello-ID:
Een cloud gebaseerde SSO-oplossing, waarmee eindgebruikers ook buiten het bedrijfsnetwerk snel – en dus zonder keer op keer inloggen - cloudapplicaties kunnen openen op tablet, smartphone en/of laptop. HelloID ondersteunt alle standaard protocollen (bv. SAML) en beschikt daarnaast over een geavanceerd mechanisme om ook cloudapplicaties te SSO-en die niet voldoen aan de standaarden of waarvan de leverancier niet meewerkt om de applicatie geschikt te maken voor SSO.

 

tools4ever

enovation.jpgnorisk.jpgausserhoferbos.pngamac.jpginfozorg.jpgwinvision.jpgcuravista.pngeverywhereim.jpgrvc.jpgtruecom.jpgcapgemini.jpgbizzdesign.jpgh2wpartners.jpgvosko.jpgascom.jpgictz.jpgfirstresultancy.jpgcsc.jpgsmartaim.jpgqsight.jpglinkassist.jpgi3-groep.pngservitect.jpgstrict.jpgveeam.jpgchipsoft.pngdragon1.jpgquint-wellington-redwood.jpgopenline.pngmediware.jpgcam.jpgcentric.jpgiqmessenger.pngsectra.jpgafas-software.jpgdna.jpgicon.jpgpinkroccadezorg.jpgtools4ever.jpginview.jpgimprivata.jpgmitopics.pngortec.jpgbeterhealthcare.jpginforeports.jpg