Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

AusserhoferBos ZorgICT

Postadres:
Postbus 287
3740 AG Baarn

Bezoekadres:
De Boeier 8
3742 GD Baarn

Telefoonnummer:
+31 85 06 54 195

Fax:
+31 85 06 54 196

Website:
http://www.ausserhoferbos.nl

E-mailadres:
info@ausserhoferbos.nl

Bedrijfsprofiel:

ZorgICT Verandermanagers.

Als het gaat om managementdiensten in het algemeen en projectmanagement bij veranderingsprocessen in het bijzonder zijn objectiviteit en onafhankelijkheid onontbeerlijke eigenschappen. AusserhoferBos beschikt over absolute ervaring en deskundigheid om ziekenhuizen te begeleiden op elk gewenst niveau. Juist de integriteit en authenticiteit van alle teamleden vormen onze drijfveren om veranderingsprocessen op het snijvlak van Zorg en ICT te managen.

  • Integrale procesaanpak. Wij kennen alle geheimen in de wereld van ZorgICT veranderingsprocessen. En wij opereren vanuit een charismatische, leidende rol. Autoriteit zonder arrogantie en altijd positief zonder ons af te zetten op andere spelers in de markt of in het proces. Wij zijn proactief, makkelijk bereikbaar en proberen de zaken niet mooier te maken of voor te doen dan ze zijn. Wij nemen iedereen serieus en gaan voor samenwerking. Voor een optimaal resultaat voor alle betrokkenen.
  • Onafhankelijk en objectief. ZorgICT-veranderingsprocessen vragen om ervaring, daadkracht en inzicht. Wij doen niet aan overdreven beleefdheid, ingewikkelde uitleg of een te afstandelijke benadering. We willen een toegewijd partner zijn die er voor anderen is, die snel handelt en weet wat nodig is. We bouwen bruggen tussen alle afdelingen en zijn de verbindende schakel tussen alle betrokkenen. Van medewerkers tot en met leveranciers. Alles wordt gecommuniceerd vanuit deze onafhankelijke en objectieve rol.
  • Inspiratie voor integratie. Wij hebben ervaring en houden deze op peil. We volgen de laatste ontwikkelingen in ZorgICT op de voet en houden daarnaast ook landelijke en internationale trends en ontwikkelingen in de gaten. Deze kennis delen we dan ook graag. Daarnaast zijn wij echte inspirators. Wij zijn gepassioneerd en gedreven om alle betrokkenen tijdens het proces ‘aan boord te houden’ maar nog meer om iedereen te inspireren om het proces vanuit eigen perspectief te vervolmaken.

 Specialismen

Programma management, ZorgICT advies, Verandermanagement, EPD implementaties, eHealth implementaties, ZorgICT projectmanagement

 

ausserhoferbos

firstresultancy.jpgsmartaim.jpgausserhoferbos.pngbizzdesign.jpgcsc.jpgcapgemini.jpgvosko.jpgquint-wellington-redwood.jpgservitect.jpgmediware.jpgdna.jpgnorisk.jpgcuravista.pngeverywhereim.jpginfozorg.jpgsectra.jpgafas-software.jpgictz.jpglinkassist.jpgrvc.jpgh2wpartners.jpgstrict.jpgcam.jpgascom.jpgopenline.pnginview.jpgmitopics.pngchipsoft.pngwinvision.jpgiqmessenger.pngveeam.jpgtools4ever.jpgortec.jpgpinkroccadezorg.jpgi3-groep.pngcentric.jpgdragon1.jpgimprivata.jpgamac.jpgbeterhealthcare.jpginforeports.jpgicon.jpgqsight.jpgenovation.jpgtruecom.jpg