Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Servitect

Postadres:
Zernikepark 4
9747 AN Groningen

Bezoekadres:
Zernikepark 4
9747 AN Groningen

Telefoonnummer:
+31 6 53 24 66 54

Fax:
-

Website:
http://www.servitect.com/

E-mailadres:
info@servitect.com

Bedrijfsprofiel:
De ISM-methode geeft grip op IT-beheer. Met ISM heeft u een standaardmethode voor de inrichting en verbetering van uw IT-beheer, gaat uw organisatie binnen drie maanden beter werken en gaat de kwaliteit van de dienstverlening aantoonbaar omhoog. ISM is afgeleid van ITIL en ASL maar onderscheidt zich door structuur, eenvoud en toepasbaarheid, en met name omdat ISM geen referentiemodel is maar een toepassingsmodel.

De ISM-methode heeft standaard oplossingen voor kleine en grote organisaties. Het ISM-procesmodel beschrijft in slechts zes processen, alle werkzaamheden op tactisch en ope­rationeel niveau. Door deze compacte, herkenbare vorm is ISM eenvoudig overal toe te passen.

In de zorg hebben oa. Jeroen Bosch Ziekenhuis, Atrium Medisch Centrum, Canisius Wilhelmina ziekenhuis, UMCG en Ziekenhuis Gelderse Vallei al gekozen voor de ISM-methode.

 

servitect

norisk.jpgrvc.jpgascom.jpgchipsoft.pngbeterhealthcare.jpgcam.jpgi3-groep.pngsmartaim.jpglinkassist.jpgfirstresultancy.jpgopenline.pngmitopics.pngimprivata.jpgbizzdesign.jpginforeports.jpgveeam.jpgtruecom.jpgcuravista.pngwinvision.jpgqsight.jpginfozorg.jpgvosko.jpgicon.jpgdragon1.jpgcapgemini.jpgictz.jpgservitect.jpgenovation.jpgiqmessenger.pngpinkroccadezorg.jpgsectra.jpgmediware.jpgstrict.jpgeverywhereim.jpgafas-software.jpgcsc.jpgdna.jpgortec.jpgh2wpartners.jpgtools4ever.jpgcentric.jpgausserhoferbos.pnginview.jpgamac.jpgquint-wellington-redwood.jpg