Welkom!

kennis van binnenuit

Nieuws

vanuit de VIenG

Evenementen

netwerken en kennis

Sponsoren

overzicht en links

Ron's column

kennis van buiten

Inloggen  \/ 
x
Lid worden
x

Veeam

Postadres:
Utrecht Business Park,
Office 2.13 & 2.14
3584 BH Utrecht

Bezoekadres:
Utrecht Business Park,
Office 2.13 & 2.14
3584 BH Utrecht

Telefoonnummer:
+31 30 210 61 66

Fax:
-

Website:
http://veeam.com/nl

E-mailadres:
menno.verhaar@veeam.com

Bedrijfsprofiel:
Veeam® kent de nieuwe uitdagingen waar ondernemingen over de hele wereld mee te maken krijgen bij het mogelijk maken van de Always-On Business™. Ze moeten 24.7.365 functioneren. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise™ ontwikkeld.
Anders dan ‘Legacy backup oplossingen, die recovery time (RTO) en recovery point objectives (RPO) van uren of dagen hebben, helpt Veeam ondernemingen bij het realiseren van een recovery time en point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor alle applicaties en data. Veeam gebruikt daarvoor een fundamenteel nieuw type holistische oplossing dat zeer snel herstel, dataverliespreventie, geverifieerde beveiliging, geoptimaliseerde data en volledig inzicht biedt. De Veeam Availability Suite™, waarin Veeam Backup & Replication™ is opgenomen, maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën. Hierdoor kunnen organisaties tijd besparen, de risico's verkleinen en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.
Veeam Backup & Replication™ maakt gebruik van technologieën van het moderne datacenter, zoals VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp-opslag, en HP 3PAR StoreServ en StoreVirtual Storage. Hierdoor kunnen organisaties gemakkelijker voldoen aan de RTPO, besparen ze tijd, worden risico's verkleind en worden investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlaagd.
De Veeam Availability Suite™ biedt alle voordelen en features van Veeam Backup & Replication in combinatie met geavanceerde monitoring, rapportage en capaciteitsplanning voor de back-upinfrastructuur. Veeam Management Pack™ voor System Center is de meest complete, intuïtieve en intelligente uitbreiding voor 'app-to-metal'-beheer van Hyper-V- en vSphere-infrastructuren, en biedt monitoring en rapportage voor Veeam Backup & Replication.
Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 41.000 ProPartners en meer dan 205.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar http://www.veeam.com/nl.

 

veeam

icon.jpgcapgemini.jpgcuravista.pngh2wpartners.jpgqsight.jpglinkassist.jpgsectra.jpgchipsoft.pngpinkroccadezorg.jpgrvc.jpgdragon1.jpgimprivata.jpginview.jpgamac.jpgfirstresultancy.jpgstrict.jpgquint-wellington-redwood.jpgi3-groep.pngiqmessenger.pngbizzdesign.jpgwinvision.jpgafas-software.jpginfozorg.jpgortec.jpgtruecom.jpgsmartaim.jpgbeterhealthcare.jpgtools4ever.jpgascom.jpgcam.jpgvosko.jpgmediware.jpginforeports.jpgcentric.jpgictz.jpgnorisk.jpgopenline.pngcsc.jpgdna.jpgservitect.jpgeverywhereim.jpgmitopics.pngveeam.jpgausserhoferbos.pngenovation.jpg